Babios tre produkter for deteksjon av apekopper-virus har også vunnet CE-sertifiseringen til EU

- 2022-07-16-

Babio biology organiserte umiddelbart forskningen og utviklingen av produkter for påvisning av apekoppervirus, og utviklet med suksess tre produkter: deteksjonssett for apekoppervirus (F-PCR), deteksjonssett for apekoppervirusantigen (kolloidalt gullmetode) og antistoffdeteksjonssett for apekoppervirus (kolloidalt gull). metode). MONkeypox-virusdeteksjonssettet (F-PCR) bruker fluorescerende probemetode for å designe spesifikke primere og TaqMan-probe rettet mot den konserverte sekvensen av monkeypox-virusspesifikke gener, som kan oppdage monkeypox-virusnukleinsyre (For ytterligere informasjon, vennligstkontakt oss).

26. mai 2022, Babios treMonkeypox-virusdeteksjonsprodukterble tildelt den europeiske CE-sertifiseringen. Selskapets tre viktigste monkeypox virusdeteksjon produkter kan selges i EU og EU CE-sertifisering av land og regioner, vil ytterligere utvide selskapets produktapplikasjonsfelt, bidrar til selskapets utvidelse av oversjøiske markeder.
For å bidra til global epidemiforebygging og kontroll, har Babio suksessivt oppnådd CE-registreringssertifikater for sitt NOVEL coronavirus antigen testsett og monkeypox virus nukleinsyre testsett. I mellomtiden, i tillegg til ovennevnteProdukter, Har laget nye krone + b antigen flow + respiratoriske syncytialledd deteksjonssett, nye krone antigen + b ledddeteksjonssett, det nye krone antistoffdeteksjonssettet, det nye kronenøytraliserende antistoffdeteksjonssettet og hvis part a og part b flow, adenovirus,denguefeber, hepatitt a, malaria, syfilis, gonoré, 20 en høypatogene infeksjonssykdommer som tyfusdeteksjonsreagens.

Siden utbruddet av epidemien har Babio grepet muligheten til å forbedre eiendeler, utvide kontantstrømmen, styrke tekniske reserver og utdype ferdighetene til finledelse. Fra det opprinnelige mikrobielle kulturmediet til utviklingen av nukleinsyredeteksjonsplattform og kolloidalt gull rask deteksjonsplattform, med styrking av FoU-investeringer, har Babio gradvis bygget tre plattformer for mikrobiologi, nukleinsyredeteksjon og kolloidalt gull rask deteksjon, og har lagt et grunnlag for fremtidens gradvise vekst.

(For mer informasjon, vennligstkontakt oss)