Baibo biologiske antigen selvtestende produkter gjennom den franske hvitelisten

- 2021-11-05-


Nylig har The Novel Coronavirus (2019-NCOV) antigentest (kolloidalt gullmetode) uavhengig utviklet av Babco vunnet "hvitelisten" til Belgia og Portugal, og har lagt til et nytt verktøy i den globale kampen mot COVID-19.  
Siden 2020 har Baibo Bio gått inn i det oversjøiske markedet, og en rekke produkter for rask deteksjon realiserer raskt den globale utformingen.  I 2021 besto selskapet sertifiseringen av en rekke europeiske og amerikanske myndigheter, for eksempel Novel Coronavirus (SARS-COV-2) Rapid antigen detection reagens (kolloidalt gullmetode) oppnådde "White List" av Tyskland BfArM, Italia Ministry av helse, Østerrike, etc.  Samtidig, Baibo biologiske virus prøvetakingsrør på EUA hvitelisten til USAs FDA, bedriften gjennom ISO13485-sertifisering, steril vattpinne utstedt av Intertek CE-sertifikat (kunngjøringsbyrå nr. : 0413) og FDA.  
  1. Tildelingen av den viktige kvalifikasjonen for Det nye koronavirus-antigendeteksjonsproduktet til Bioba viser nok en gang anerkjennelsen av det utenlandske markedet for biobas produkter, og vil ytterligere hjelpe Bioba med å betjene den globale forebyggingen og kontrollen av COVID-19.