Er kulturmediet utdatert?

- 2024-05-13-

Tørrpulvermedium er å dehydrere det tilberedte mediet, slik at det er lett å konservere og selge. Når du bruker, tilsett bare vann i proporsjon for å løse det opp.

Hvis det er utløpt, vil den kjemiske sammensetningen av mediet endres, kan produsere giftstoffer og andre stoffer som ikke bidrar til cellevekst, og det utløpte mediet vil generelt være forurenset, krav til cellekultur for aseptiske forhold er strenge, det anbefales å ikke for å bruke utløpt medium, er det bedre å bruke det nå. Etter utløpet av sterilisering og ufarlig behandling av mediet kan brukes som en næringsløsning for å vanne planter og planter, som gjødsel. Du kan også smelte for å gjøre filtreringseksperimenter, øve på evnen til å operere. Kan brukes til å gjøre en ytelsestest ah, så lenge PH, følsomhet er passende, er det ikke noe problem.

Som produsent og fabrikken av tørt pulver medium i Kina, Babio biologisk dehydrert kultur media selger godt i mange land og regioner rundt om i verden, produkter kan tilpasses, engrospris salg, velkommen din forespørsel!